2017. november 22., szerda

Lena Sliver - Törékeny bársony

Előszó

Vegyél a kezedbe egy olyan eszközt, amin van lehetőség internetezni. Guglizz rá arra, hogy bDsm. Sok mindent fog kidobni. Az első találat valószínűleg Wikipédia, ami általánosságban leírja, hogy mit kell tudni róla annak, akit ez érdekel. Aztán jönnek a különböző pornóoldalak, ahol minden testnedv folyik, még az is, aminek nem kéne. Valószínű jó pénzt fizettek a nőnek vagy férfinak, aki bevállalta a jelenetet, de biztos nem annyit, amiből az elszenvedett lelki törést gyógyíttatni tudná utána a szerencsétlen.
Az a világ, ahol én élek, az egészen más. Nálunk a férfi dominánsok a támogatottak, a nők a szubok táborát alkotják. Az legelején kezd minden hölgy, az ellenőrzött közegbe biztonságos kezek közé kerül, ő választ játszótársat, mi csak a lehetőséget adjuk meg ehhez, és a megfelelő, nyugodt környezetet. Bármikor is találja meg a legvégső határát, biztonsággal kiszállhat, ha akar, vagy élhet és létezhet azon a szinten a partnerével, ameddig jutottak. Minden megbeszélés kérdése és természetesen partnerfüggő. Itt muszáj beszélgetni és őszintének lenni egymással, hiszen a játék durvul, és ha gyáva vagy kimondani a félelmeid, akkor örökre összetörhetnek, akaratlanul is, szimplán imádatból, szeretetből.
Hogy hogyan lehet jelentkezni hozzánk? A Mesteremnél, egy nem mindennapi önéletrajzzal. Ha őszintén leírod, hogy mit érzel, mit hiányolsz az életedből, akkor ő felismeri ezt az oldalad és kiválaszt téged, és már el is indultál az úton, csak a játékszabályokat kell betartani.
És hogy hol találod meg a Mesterem? Ha vonz ez a világ, ahol nem kell gondolkodnod, és csak azt kell tenned, amit mondanak és mégis ennél szabadabb soha nem lehetsz, akkor úgy is eltévedsz arra, ahol esetleg megtudod azt a titkos email címet. Aztán már csak az informátorra kell hivatkozni, és a kért írást elküldeni egy egész alakos fényképpel, és utána csak várni türelmesen. Nálunk biztonságban vagy minden szempontból, titoktartásban nagyon jók vagyunk.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon köszönöm az írásodat, tömören fogalmazzak :) átjött :). Nagyon sok sikert kívánok neked Léna.

Erdei Zsuzsanna - Változó idők

Második fejezet Elérkezett a bál napja. A szalon kidíszítve az új bútorokkal fogadta a vendégeket. A ház ura a környékbeli birtokosoka...